//Snow Flowers
Ehem ♚
Sunday, 9 September 2012 @ 06:12 | 0 Comment [s]

Hai awak, hai hai hai hai *sambil lambai tangan* lama kan kita tak update blog rindu kita ke ? Bhahahahah, Eh kita nak citer yang kita *baca laa title tu * Kita excited sangat nak update ni, kita sebernanya nak update dah lama tapi masa tak mengizinkan, Okay-okay-okay kita nak citer yang kita pergi jamuan raya kat kemasik then terjumpa crush nak tau crush kita saper jeng.jeng.jeng
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
v

Inilaa crush kita Azlan Iskandar


sweet kan ? kan ? kan ?

Then kita pergi cari makanan terjumpa kakak angkat kita, Kakak angkat kita lawa gila dah laa putih, kita tak putih macam dia So,damn. Nak tengok tak ?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
v

Inilaa kakak kita
lawa kan ? kan ? kan ?

Klaaa mata kita bengkak dah nak tidur xD
Kbye GoodNight sweet dreams
XoxoFidaHarun





Older Post | Newer Post

Assalammualaikum peeps ! Hi , welcome to my snow flowers blog . Be nice here , enjoy it !



DiaryLeComelVvvpi


Template :: Fatieyn
Edited :: Mahaya
Re-edit :: FidaHarun